Dilluns, 21 De Maig De 2018
Pl. Catalunya, 1, El Poal - 25143 Telèfon: 973565002 Fax: 973565002
ajuntament@poal.ddl.net

Serveis

GENARO POU MIRÓ

Carrer Major,

Telèfon: 973180016

Volem donar-vos la benvinguda. Aquí podreu trobar tot allò que pot desitjar un paladar llaminer.

La Pastisseria Genaro Pou va ser fundada l'any 1931 pel Genero Pou. La casa ha estat sempre coneguda amb el renom de "cal Genaro". Des de llavors, tres generacions de pastissers han anat fent les delícies dels nostres clients.

En l'actualitat el fill del fundador Genero Pou i família continuen amb la tradició familiar oferint als seus clients la pastisseria artesana elaborada amb matèries de primera qualitat.

Entre les nostres especialitats hi podreu trobar diferents tipus de pa, des del pa de quilo fins a un pa de motlle passant pel típic pa de mig quilo o la barra de quart de quilo. Estem especialitzats en pastisseria artesana, coques de samfaina o de recapte, braços de gitano de crema o nata, pans de pessic, també fem "panadons" durant la pasqua. Esperem que aquesta visita a la web del Poal serveixi, si encara no ens coneixeu, perquè a partir d'aquest moment puguem comptar-vos entre la nostra clientela.

Ens podeu trobar al carrer Jacint Verdaguer núm.1 de Térmens (La Noguera) Telèfon: 973180016. També podeu trobar-nos al Poal al Carrer Major al costat de l'església.

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web