Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Rafel Panadés i Farré

Rafel Panades.jpg

Benvolguts a la web municipal del Poal,

Que la informació  del nostre municipi arribi de forma immediata,  clara i transparent  a tots vosaltres és un dels objectius que treballem des d'aquest Ajuntament i aprofitem la finestra que ens proporcionen les xarxes socials per complir aquest propòsit.

Agilitat,  fluïdesa,  transparència,  no són solament paraules,  per a nosaltres  és una prioritat que  la informació relativa als ajuts, informació turística,  social o senzillament institucional se’n tingui coneixement gairebé a l’instant,  els fluxos informatius  dins el web se succeeixen de forma continuada procurant que la seva renovació i actualització sigui constant.

El web municipal ha de ser un vehicle de cohesió informativa entre tot el veïnat,  visiteu-la,  cerqueu-ne resultats,  entreu i aprofundiu en el municipi del Poal gràcies a la web des d’on podreu fer els tràmits i les consultes que necessiteu, una nova eina per millorar la fluïdesa de l’administració electrònica, i la transformació digital.

Salutacions molt cordials,  gràcies per  visitar el web del Poal i els seus enllaços i resto a la vostra disposició per a rebre els suggeriments o millores que considereu.

Document Actions